Reikätarra antaa näkösuojaa

One Way tulostettavalla reikätarralla saat suojaa näkyvyyteen esim. autojen- ja toimistojen ikkunoihin. Tarra toimii niin, että sisältä näkee ulos hyvin, mutta ulkopuolelta hyvin vähän sisälle. Leveydet 61 ja 76 cm.

Lue lisää

Hintamuutoksia

Useat toimittajamme ovat ilmoittaneet uusista hinnankorotuksista vuodenvaihteessa sekä kasvavien tuotantoainekustannusten, että kuljetusliikkeiden ilmoittamien kasvavien kulujen vuoksi. Rimtek Oy on pakotettu päivittämään myös omien tuotteiden hinnastoa kasvavien kulujen paineisiin. Hinnat nousevat 1.1.2023 alkaen tuoteryhmästä riippuen 3–8%.

Lue lisää

Joulun tunnelmiin

Upeat glitter-kalvot jouluisiin kuviin!          Marie DG mukit omilla painatuksilla Joulun tunnelmiin, vaikka näillä tuotteilla: Kysy lisää: p.03-2338100 tai info@rimtek.fi Mukavaa joulun odotusta!

Lue lisää

SWF BRODEERAUSKONEET

Rimtek Oy on SWF:n brodeerauskoneiden virallinen maahantuoja Suomessa. Olemme edustaneet SWF:ää jo vuosia ja todenneet laitteet erittäin kestäviksi, jotka toimivat päivästä toiseen nopeasti ja varmasti. Me asennamme laitteet käyttövalmiiksi, toimitamme ja huollamme ne kuntoon tarvittaessa. Kysy lisää: info@rimtek.fi. Katso video:

Lue lisää

RIMTEK FESPA messuilla Berliinissä.

Rimtek pääsi ensimmäistä kertaa tutustumaan alan uusimpiin laitteisiin ja materiaaleihin sekä omiin ja tuleviin päämiehiin Berliinissä pari viikkoa sitten. Matka oli antoisa, vaikka messuhalleja oli paljon ja kierrettävää riitti. FESPA Finland auttoi mukavan porukan ja virvokkeiden kera jaksamaan pitkät päivät messuilla. Tapasimme meidän päämiehet vihdoinkin kasvokkain ja toivottavasti uusia myös. DTF vaikuttaisi olevan kaikkien huulilla, […]

Lue lisää

Rimtek koulutuksessa perjantaina 27.5.2022

Olemme koulutuksessa perjantaina 27.5.2022. Emme välttämättä pääse vastaamaan puhelimeen, mutta jätä viesti tai laita sähköpostia info@rimtek.fi, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Töissä taas normaalisti maanantaina 30.5.2022.

Lue lisää

Rimtek huolto

Rimtek Oy huoltaa brodeerauskoneet, teolliset ompelukoneet, Roland suurkuvatulostimet/leikkurit ja prässit. Ota yhteyttä (Puh. 03-233 8100) niin sovitaan huollosta ja ajankohdasta.

Lue lisää

ROLAND LEC2 UV-TULOSTIN KAMPANJA

Roland VersaUV LEC2-sarjan -330 ja -640 on nyt kampanjahinnoissa helmikuun ajan. VersaUV LEC2-330/640 tarjoaa vertaansa vailla olevan UV-tulostuksen laadun, tarkan värintoiston, integroidun tarkkuusleikkuun ja laajan mediayhteensopivuuden. Tulostimilla voit luoda realistisia pakkauskuvia, upeita tarroja / merkkejä, hienoja myyntipistetulosteita, erikoisgrafiikkaa ja paljon muuta. Uudet ECO-UV EUV5 -musteet, uusin tulostuspää ja tehokkaat LED-lamput optimoivat tulostuslaadun mitä hienoimpiin yksityiskohtiin. […]

Lue lisää

HINNANMUUTOS TIEDOTE

Yleinen kustannustaso on noussut tänä vuonna ja jatkaa nousuaan. Raaka-aineiden, varaosien sekä kuljetuskustannusten hintojen korotukset aiheuttavat myös meille paineen hintojen korotukseen. Rimtek Oy nostaa hintojaan keskimäärin 5 – 8 % alkaen 1.7.2021. Yhteistyöterveisin, Timo Luoto RIMTEK OY Rattikatu 2 FIN-37150 Finland timo.luoto@rimtek.fi www.rimtek.fi mobile +358 40 7645 285

Lue lisää

Kesäaika

Rimtek palvelee: * Kesä perjantaisin 16.7. saakka klo 8-15. * 21.6-18.7. klo 9-15. * Toimisto on suljettu 19.7.-31.7.2021.

Lue lisää

Suurkuvatulostin jumissa?

Tilaa valtuutetun Roland jälleenmyyjän asiantunteva huolto paikan päälle! Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen. Myös viikonloppuna !!! › Kysy lisätietoja! RIMTEK OY Rattikatu 2 halli 6, 37150 Nokia Puh. 03-233 8100 info@rimtek.fi Suosittele tuttavillesi!

Lue lisää

Tarvetta uudelle brodeerauskoneelle?

Brodeeraukseen Ricoma-brodeerauskoneet kampanjahinnalla. Meiltä saat myös tarvikkeet ja huoltopalvelut ympäri Suomen. › Kysy lisää! RIMTEK OY Rattikatu 2 halli 6, 37150 Nokia Puh. 03-233 8100 info@rimtek.fi Suosittele tuttavillesi!

Lue lisää

Roland GS-24 leikkuri

Rolandin CAMM-1 GS-24 -työpöytäkokoinen leikkuri koostuu maksimaalisesta tarkkuudesta ja työtehosta. Kokonaan uudelleensuunniteltu teränpidike tarjoaa aikaisempaa paremman vakauden ja 40% kasvun alaspainovoimassa, joten jopa paksujen, tiheiden materiaalien leikkaus onnistuu. Suosituin ammattitason leikkuri helpolla ohjelmalla! Leikkuualue: 50- 584 mm Materiaali: 50 – 700 mm Liitäntä USB Sisältää Roland CutStudio ohjelman PC:lle. Voidaan liittää myös MAC (ei sis. […]

Lue lisää