Roland BT-12 DTG-paitatulostin ja HB-12 viimeistely-yksikkö. NYT ERIKOISHINTAAN. KATSO TARJOUS !!

Roland BT-12 A4-kokoisella tekstiilitulostimella voit tulostaa haluamasi kuvan valkoisiin tai vaaleisiin t-paitoihin, collegepuseroihin, poolopaitoihin, kangaskasseihin tai sekoitekankaisiin, joissa on vähintään 50 % puuvillaa.

BT-12 on edullinen DTG-tulostin, joka sopii pienempäänkin tilaan ja on yhtä helppokäyttöinen, tinkimättä tulostuksen laadusta.

BT-12 tarjoaa jopa 1200 x 1200 dpi:n tarkkuuden ja sen laaja värintoisto tuottaa elävät värit, terävät reunat ja tasaiset häivytykset.

Täysin valmis painettu tuote vaatii kolme työvaihetta ja yksi vaihe kestää vain muutaman minuutin. Tämän helpommaksi tekstiileihin printtaaminen ei enää tule.

Tulostin sopii mainiosti niin pienille kuin keskisuurille yrityksille ja sen käyttäjiä voivat olla esimerkiksi kuvallisten t-paitojen valmistajat, t-paitojen jälleenmyyjät, vähittäiskaupat, matkamuistomyymälät, eri kokoiset painotalot sekä yritykset, jotka haluavat itse brändätä työvaatteensa tai mainoslahjansa.

Tulostin tukee PNG, JPG, TIFF*, PDF ja BMP*- kuvatiedostoja.

BASIC BUNDLE
Two machines for a one-by-one process. Ideal for those who are starting a business or want to begin customising their current products.
BASIC BUNDLE:
BT-12 Printer
HB-12 Finisher

SPECIAL END USER PRICE 1.980 €

PRODUCTION BUNDLE
For a more productive print flow. This bundle includes two fixation units, allowing you to fix the printed design of one T-Shirt while the next is printing.
PRODUCTION BUNDLE:
BT-12 Printer
HB-12 (2 units)
Tray A4
Tray A5

SPECIAL END USER PRICE 2.680 €

Ole yhteydessä!
info@rimtek.fi