RICOMA HP-1620F prässi

RICOMA HP-1620F prässi

Tervetuloa tutustumaan RICOMA HP-1620F -prässiin – täydelliseen ratkaisuun, kun tarvitset tehokasta lämpöprässäystä tekstiilien ja muiden materiaalien kanssa. HP-1620F yhdistää huippuluokan suorituskyvyn, monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden tarjoten sinulle kilpailuetua ja laatua jokaisessa prässäystehtävässä.

Ensinnäkin, HP-1620F tarjoaa tehokasta ja tasaista lämpöprässäystä. Sen korkealaatuiset lämpöelementit ja tarkka lämpötilan hallinta varmistavat, että saat aina halutun lopputuloksen. Olipa kyse sitten tekstiilien siirtokuvista, sublimaatiotulosteista tai muiden materiaalien prässäyksestä, voit luottaa HP-1620F:n tasaiseen lämpötilaan ja paineeseen.

Toiseksi, HP-1620F on äärimmäisen monipuolinen. Sen suuri prässäysalue antaa sinulle mahdollisuuden käsitellä erikokoisia ja -muotoisia kohteita helposti. Lisäksi sen monipuoliset prässäysasetukset mahdollistavat erilaisten materiaalien, kuten puuvillan, polyesterin, mukautettujen vaatteiden ja muiden tekstiilien prässäyksen ilman ongelmia.

Kolmanneksi, HP-1620F on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Sen intuitiivinen käyttöliittymä ja selkeät ohjauspaneelit tekevät prässäysprosessista vaivatonta ja tehokasta. Voit helposti säätää lämpötilaa, aikaa ja painetta tarpeidesi mukaan ja seurata prässäysprosessia tarkasti.

Lopuksi, HP-1620F on luotettava ja kestävä investointi liiketoimintaasi. Sen laadukkaat komponentit ja kestävä rakenne takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn vuodesta toiseen, mikä auttaa sinua saavuttamaan tuloksia ja säästämään kustannuksia pitkällä tähtäimellä.

Yhteenvetona, RICOMA HP-1620F -prässi tarjoaa tehokasta lämpöprässäystä, monipuolisuutta, helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta kaikki yhdessä paketissa. Olipa kyse sitten liiketoiminnan laajentamisesta, tuotantomäärien kasvattamisesta tai uusien tuotteiden luomisesta, HP-1620F auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja erottumaan kilpailijoistasi. Ota yhteyttä meihin ja ota ensimmäinen askel kohti parempaa prässäyskokemusta!

  • Kevytkäyttöinen
  • Aukeama 70º
  • Elektroninen lämpötilan ja ajan säätö
  • 1800W 240v 6,5 A 34 kg
  • 50 x 40 cm
  • Kiinteä alapöytä.

Ominaisuudet:

Täydellinen vaihtoehto kuvien siirtämiseen t-paidoille, takeille, laukuille ja muille vaatteille

Voidaan yhdistää kirjontakoneeseen luodaksesi upeita monimediaisia suunnitelmia

Voidaan käyttää DTG-tulostimien painatusten kovettamiseen

5 tuuman digitaalinen kosketusnäyttöpaneeli

Ajastin ja säädettävä lämpötila

Lämpötila luettavissa sekä Fahrenheit- että Celsius-asteina

Automaattinen vapautustoiminto

Nopeasti lämpenevä levy

Tarttumaton levy

Tehokas puristusmekanismi

Kevyt ja kannettava

Valmistettu vahvoista ja kestävistä materiaaleista kestämään usein ja raskasta käyttöä

Pehmustettu kahva

» Lisätietoja: https://shop.ricoma.com/collections/heat-presses/products/hp-1620f-t

 

Kysy tarjous!