TULOSTUS- JA PAINATUSMATERIAALIT


Maahantuomme ja myymme monipuolisia tulostus- ja painatusmateriaaleja kuten teipit, kalvot ja lämpösiirtomateriaalit. Toimitamme kaikki tarvikkeet nopealla toimitusajalla omalta varastoltamme Tampereen vieressä olevalta Nokialta. Tutustu tästä valikoimaamme ja kysy tarvittaessa lisätietoja!

 

ONE WAY REIKÄTARRA

One Way tulostettavalla reikätarralla saat suojaa näkyvyyteen esim. autojen- ja toimistojen ikkunoihin. Tarra toimii niin, että sisältä näkee ulos hyvin, mutta ulkopuolelta hyvin vähän sisälle. Leveydet 61 ja 76 cm. Kysy lisää!

Lue lisää

SUPERIOR 8000 Gloss Sign Vinyyli

SUPERIOR 8000 Gloss -tulostettava vinyyli sopii pitkäikäisiin tulostuskohteisiin, kuten autot, bussit, kyltit, ikkunat jne. Korkealaatuisella 70 µ:n polymeerivinyylillä on erinomainen mittapysyvyys, korkea opasiteetti ja sitä voidaan käyttää sekä tasaisille että hieman kaareville ja aallotetuille pinnoille. Pysyvän liuotinpohjaisen akryyliliiman ansiosta SUPERIOR 8000 voidaan levittää joko märkänä tai kuivana. Jopa 8 vuoden kestävyys ulkona Kiiltävä

Lue lisää

Voisimmeko olla avuksi?

Kerro meille mitä haluaisit tehdä, niin me autamme sinua valitsemaan toimintaasi soveltuvat ompelu-, brodeeraus, tulostus- ja painatuskoneet sekä prässit tarvikkeineen.