TEOLLISUUS- JA AUTOMAATTIOMPELUKONEET


Tampereen seudulla Nokialla oleva Rimtek Oy maahantuo ja myy JUKI:n ja muiden johtavien valmistajien ammattikäyttöön tarkoitetut teollisuusompelukoneet ja saumurit. Kauttamme saat ompeluun tarvittavat materiaalit ja erikoistarvikkeet, mukaan lukien neulat  ja sakset.

Meiltä saat myös ostamillesi koneille ja laitteille käyttökoulutuksen, ja asiantuntevan ja ammattitaitoisen huollon. Meidän kautta voit myös ostaa huolletut ja kunnostetut käytetyt teollisuusompelukoneet.

Tutustu tästä JUKI valikoimaamme ja kysy tarvittaessa lisätietoja!

JUKI LU 2810-7

Juki LU-2810-7 INDUSTRIAL WALKING FOOT SEWING MACHINE Tämä ompelukone sopii parhaiten monikerroksisten ja  jäykkien materiaalien ompelemiseen auton istuimiin, turvatyynyihin ja huonekaluihin. Koneessa on XXL-kapasiteetin puola, mm. automaattinen päättely  ja langankatkaisu, paininjalan nostin, ja se toimitetaan täysin koottuna raskaan jalustan ja pöydän kanssa. Saatavilla heti! linkki videoon Kysy lisää p.03 2338100

Lue lisää

Voisimmeko olla avuksi?

Kerro meille mitä haluaisit tehdä, niin me autamme sinua valitsemaan toimintaasi soveltuvat ompelu-, brodeeraus, tulostus- ja painatuskoneet sekä prässit tarvikkeineen.