TULOSTIMET & LEIKKURIT


Tampereen seudulla Nokialla oleva Rimtek Oy maahantuo, myy sekä huoltaa alan johtavien valmistajien tulostus- ja painatuskoneita (tulostimet, prässit ja leikkurit). Kauttamme saat myös kattavan valikoiman värikasetteja, tarvikkeita sekä mainos- ja liikelahjoja painatukseen.

Meiltä saat myös ostamillesi koneille ja laitteille käyttökoulutuksen, ja asiantunteva ja ammattitaitoinen huoltomme päivystää myös viikonloppuisin! Meidän kautta voit myös ostaa huolletut ja kunnostetut käytetyt koneet ja laitteet.

Tutustu tästä valikoimaamme ja kysy tarvittaessa lisätietoja!

 

A3 Ricoma DTF 1202T-A white ink printer 30cm

  Ricoma DTF-tulostin A3-koko. Varustettu 2 kpl Epson I3200 tulostuspäällä. Tulostin, ravistin ja uuni yhdessä koneessa. Tulostin, jauheravistin ja uuni yhdessä koneessa. A3-koko, 30cm leveä. Varustettu 2 kpl Epson I3200- tulostuspäällä. Automaattinen materiaalin syöttö, tulostusvärit ja valkoinen samanaikaisesti, jauheravistin, kuumennusuuni ja keräin. Yksi operaattori riittää. Säästä aikaa ja työvoimakustannuksia. Kysy tarjous !!!

Lue lisää

Ricoma RCP-6301 vinyyli leikkuri

Ricoma RCP-6301 -työpöytäkokoinen leikkuri koostuu leikkurista ja jalustasta. Piirrä ja leikkaa lämmönsiirtovinyyliä, kartonkia ja paljon muuta RCP-6031:llä. Tämä vinyylileikkuri ja piirturi on täydellinen pienille ja keskisuurille yrityksille, ja sen avulla voit luoda autotarroja, kylttejä, bannereita, ikkunagrafiikkaa ja paljon muuta asiakkaillesi. Suurin leikkuuleveys 630 mm Suurin lastausleveys 730 mm Moottorin tyyppinen askelmoottori Leikkuuvoima 500 g Suurin […]

Lue lisää

Ricoma Vision Direct To Garment Printer DTG-tulostin

Nyt uutuus Ricoman tuoteperheeseen. Laite, joka mahdollistaa kuvien tulostamisen suoraan moneen materiaaliin !!! Vision DTG -tulostin on Ricoman uusin suoratulostuslaite, joka valtaa alaa! Tämä all-inclusive-tulostin sisältää kaiken, mitä tarvitset upeiden täysväristen kuvioiden tulostamiseen suoraan t-paitoihin, laukkuihin, collegepaitoihin, pooloihin ja muihin. – Print head technology – Piezo-electric drop-on demand inkjet – Resolution settings – Standard: 600 […]

Lue lisää

Voisimmeko olla avuksi?

Kerro meille mitä haluaisit tehdä, niin me autamme sinua valitsemaan toimintaasi soveltuvat ompelu-, brodeeraus, tulostus- ja painatuskoneet sekä prässit tarvikkeineen.